در دانشگاه فرهنگیان استان زنجان برگزار شد:
جشنواره غذای سالم، سنتی و بومی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان، به همت واحد دانشجویی دانشگاه جشنواره غذای سالم ایرانی با هدف عملیاتی کردن ساحت ششم سند تحول بنیادین تعلیم و تربیت و حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی و افزایش مهارت های زندگی دانشجویان برگزار شد. در این جشنواره در روز پنجم دیماه، 4 گروه سه نفره در پردیس شهید بهشتی و در روز ششم دیماه، 11 گروه سه نفره در پردیس الزهرا(س) به رقابت پرداختند. در هر پردیس پس از داوری غذاهای پخت شده توسط 4داور گروه های برتر معرفی شدند.